Uporabljamo piškotke

To spletno mesto, kot tudi večina sodobnih spletnih mest, uporablja piškotke. S piškotki vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo ter boljšo kakovost naših storitev. Za več informacij, si preberite dokument EU direktiva o piškotkih.

Obvezni piškotki za:
  • sejo
Dodatni piškotki za:
  • izbiro jezika
  • analitiko
Ali se strinjate, da na vašo napravo namestimo piškotke? Lahko se kadarkoli premislite.
  
Carpe Vita Kennel

Tokrat smo se odpravili v Koper na obisk k psički Nali, ki je s samčkom iz naše psarne Carpe Vita pričarala 5. čudovitih mladičkov.

Vsi se lep razvijajo, rastejo in imajo veliko stika z otroci... Presenetljivo dobro so tudi že navajeni poiskati "planičko" kadar jih tišči lulati.

Kar težko smo se upirali, da nismo vsaj malo zaplavali v morju! Saj se redko zgodi, da smo tako blizu morja in ne namočimo vsaj gležnjev ;)

Smo si pa lahko čisto od blizu ogledali kako so vlačilci previdno in počasi odpeljali ogromno ladjo, polno zabojnikov, iz luke Koper in tako v živo videli kako se Pomelo iz Kitajske pripelje do nas...

2 mladička sta še na voljo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Za bolj natančne informacije nas le pokličite oz. pišite na naš elektronski naslov...

V psarni Carpe vita so se 4. Aprila skotili mladički cotončki. V leglu sta 2 samčka in 2 samički. Mladički pridno napredujejo in so iz dneva v dan večji in močnejši. Za več informacij nas lahko kontaktirate :)

V začetku meseca aprila pričakujemo mladičke cotončke. Mladički so potomci zdravih ter razstavno uspešnih staršev. Za več informacij o leglu nas lahko kontaktirate.

 

Še en samček mladiček Coton de tulear na voljo za oddajo. Za več informacij nas pokličite.

Vsi naši mladički so že veterinarko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo potni list, mikročip ter rodovnik.

Mladički so manjše rasti, belega kožuha in lepega črnega pigmenta. Starša mladičev sta zdrava, imata opravljene klinične ter genetske teste, ter prijaznega karakterja. Paritvena kombinacija pa nam prinaša zdrave, lepe ter karakterno prijazne cotončke.

 

Mladički coton de tulear so dopolnili 6 tednov, sedaj so pravi mali raziskovalci. 

Nove lastnike išče še en samček.