Uporabljamo piškotke

To spletno mesto, kot tudi večina sodobnih spletnih mest, uporablja piškotke. S piškotki vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo ter boljšo kakovost naših storitev. Za več informacij, si preberite dokument EU direktiva o piškotkih.

Obvezni piškotki za:
  • sejo
Dodatni piškotki za:
  • izbiro jezika
  • analitiko
Ali se strinjate, da na vašo napravo namestimo piškotke? Lahko se kadarkoli premislite.
  
Carpe Vita Kennel

Mony (Carpe Vita F*Monica Geller) je psička iz našega legla. Je zelo inteligentna psička, ki zelo dobro ve kaj ima rada in česar ne. Je igrivega in nežnega značaja, njena najboljša prijateljica pa je muca, s katero se lahko preganja in igra ure in ure....

 

Mony (Carpe Vita F' Monica Geller) je odlična tudi v svetu razstav. Lahko se pohvali z kar nekaj lepimi ocenami in lepotnimi nazivi. Postala je mladinska prvakinja v lepoti v Sloveniji in Hrvaški. Njena razstavna kariera je trenutno še v polnem teku, tako da kmalu lahko pričakujemo njenih lepotnih nazivov še več.

 

Mony ima opravljeno vzrejno dovoljenje z odlično oceno, prav tako ima opravljene tudi vse obvezne in zaželjene zdravstvene teste, ki potrjujejo da je zdrava. Je psička srednje rasti, z bogato dolgo belo dlako, ki je na otip prave bombažne strukture. Ima popolno zobovje, pravilen škarjast ugriz in krasen črn pigment.

 

 

 

Rodovnik: