Uporabljamo piškotke

To spletno mesto, kot tudi večina sodobnih spletnih mest, uporablja piškotke. S piškotki vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo ter boljšo kakovost naših storitev. Za več informacij, si preberite dokument EU direktiva o piškotkih.

Obvezni piškotki za:
  • sejo
Dodatni piškotki za:
  • izbiro jezika
  • analitiko
Ali se strinjate, da na vašo napravo namestimo piškotke? Lahko se kadarkoli premislite.
  
Carpe Vita Kennel

Keanu vom Donauvillino za nas Baloo prihaja iz nemške psarne Vom Donauvillino, in je potomec multi šampionov! Za našo psarno je to prvi predstavnik moškega spola in smo zelo veseli da nam ga je vzrediteljica Anne Vischer zaupala! Hvala Anne!

 

Keanu živi z Ksenijo sosednjo od naše hiše. Je igrivega in nežnega karakterja- tipični predstavnik svoje pasme. Njegova dolga bela dlaka je zelo gosta in na otip prave bombažne strukture. Ima zelo dober črn pigment in pravilen škarjat ugriz.

 

Baloo (Keanu) je v svet razstav šele dobro vstopil, in v tem krajšem času osvojil že veliko odličnih ocen in nazivov. Lahko se pohvali z nazivom MLADINSKI PRVAK V LEPOTI SLOVENIJE in HRVAŠKE, Hrvaški in Slovenski mladinski klubski prvak, in velikokrat je bil izbran za najlepšega mladega predstavnika pasme coton de tulear. Ker je to naš mladi up, si v prihodnje želimo z njim osvojiti še mnogo šampionatov.

 

Prav tako ima opravljen vzrejni pregled z odlično oceno, narejene ima vse obvezne in priporočene (DNK) zdravniške teste, ki potrjujejo da je zdrav in ni prenašalec dednih bolezni!