Uporabljamo piškotke

To spletno mesto, kot tudi večina sodobnih spletnih mest, uporablja piškotke. S piškotki vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo ter boljšo kakovost naših storitev. Za več informacij, si preberite dokument EU direktiva o piškotkih.

Obvezni piškotki za:
  • sejo
Dodatni piškotki za:
  • izbiro jezika
  • analitiko
Ali se strinjate, da na vašo napravo namestimo piškotke? Lahko se kadarkoli premislite.
  
Carpe Vita Kennel

Mony (Carpe Vita F*Monica Geller) je psička iz našega legla. Je zelo inteligentna psička, ki zelo dobro ve kaj ima rada in česar ne. Je igrivega in nežnega značaja, njena najboljša prijateljica pa je muca, s katero se lahko preganja in igra ure in ure....

 

Mony (Carpe Vita F' Monica Geller) je odlična tudi v svetu razstav. Lahko se pohvali z kar nekaj lepimi ocenami in lepotnimi nazivi. Postala je mladinska prvakinja v lepoti v Sloveniji in Hrvaški. Njena razstavna kariera je trenutno še v polnem teku, tako da kmalu lahko pričakujemo njenih lepotnih nazivov še več.

 

Mony ima opravljeno vzrejno dovoljenje z odlično oceno, prav tako ima opravljene tudi vse obvezne in zaželjene zdravstvene teste, ki potrjujejo da je zdrava. Je psička srednje rasti, z bogato dolgo belo dlako, ki je na otip prave bombažne strukture. Ima popolno zobovje, pravilen škarjast ugriz in krasen črn pigment.

 

 

 

Rodovnik:

 

Keanu vom Donauvillino za nas Baloo prihaja iz nemške psarne Vom Donauvillino, in je potomec multi šampionov! Za našo psarno je to prvi predstavnik moškega spola in smo zelo veseli da nam ga je vzrediteljica Anne Vischer zaupala! Hvala Anne!

 

Keanu živi z Ksenijo sosednjo od naše hiše. Je igrivega in nežnega karakterja- tipični predstavnik svoje pasme. Njegova dolga bela dlaka je zelo gosta in na otip prave bombažne strukture. Ima zelo dober črn pigment in pravilen škarjat ugriz.

 

Baloo (Keanu) je v svet razstav šele dobro vstopil, in v tem krajšem času osvojil že veliko odličnih ocen in nazivov. Lahko se pohvali z nazivom MLADINSKI PRVAK V LEPOTI SLOVENIJE in HRVAŠKE, Hrvaški in Slovenski mladinski klubski prvak, in velikokrat je bil izbran za najlepšega mladega predstavnika pasme coton de tulear. Ker je to naš mladi up, si v prihodnje želimo z njim osvojiti še mnogo šampionatov.

 

Prav tako ima opravljen vzrejni pregled z odlično oceno, narejene ima vse obvezne in priporočene (DNK) zdravniške teste, ki potrjujejo da je zdrav in ni prenašalec dednih bolezni!

 

Čunga (Carpe Vita Chunga Lunga) je psička ki prihaja iz naše vzreje. Čunga je psička ki je vedno za "akcijo", zelo živahnega karakterja. Rada se igra s svojo mamo Lono, najrajši od vsega pa se zvečer pocrklja v našem naročju ob gledanju filma.

 

Tudi v svetu razstav je čunga osvojila kar nekaj lepotnih nazivov...postala je mladinska prvakinja v lepoti v Sloveniji, Avstriji in Hrvaški. In Prvak Slovenije v lepoti. Lahko se pohvali tudi z odličnimi ocenami na svetovni razstavi na Danskem in Parizu.

 

Čunga ima narejeno vzrejno dovoljenje z odlično oceno, prav tako ima opravljene vse klinične teste, ki potrjujejo da je zdrava in ni prenašalka dednih bolezni! Je manjša bolj drobna psička, krasnega črnega pigmenta in popolnega škarjastega ugriza. Njena dolga bela dlaka je prave bombažne strukture.

 

Živahna Chunga

 

 

 

Carpe Vita Chunga Lunga - Čunga Gadolf of Blue Moon Cottage Zen du Paradis Blanc Nestor du Domaine de la Rouviere Dusty de Cottage du Blana Sceau
Hines des Princess de la Foret
Venusia of blue Moon Cottage  
 
Aidi of blue Moon Cottage Yasper of the Swift Cotton  
 
Vivalove of Blue moon Cottage Le Prince du Domaine de la Rouviere
Pamela
Orobianco Odisea - Lona Orobianco Falco Cotonbrie Tutankhamen  
 
Arlen  
 
Cotonbrie Orobianco Cotonbrie Jesuis James Bond  
 
Cotonbrie Honeymoon  
 

Lona (Orobianco Odysea) prihaja iz znane hrvaške psarne Orobianco. Je naša prva cotončica in zelo smo veseli da je pri nas doma. Je psička ki je nežnega karakterja vendar dobro ve kaj hoče. Je bolj nezaupljiva do tujih ljudi vendar zelo navezana na svoje bljižnje, še posebaj na Čungo.

 

V svetu razstav je Lona osvojila kar nekaj lepotnih nazivov, pohvali se lahko z nazivom PRVAK SLOVENIJE V LEPOTI, PRVAK HRVAŠKE V LEPOTI, z tretjim mestom na evropski razstavi v Budimpešti, z četrtim mestom na svetovni razstavi na Danskem, in MEDNARODNI PRVAK V LEPOTI.

 

Lona ima opravljeno vzrejno dovoljenje z odlično oceno in prav tako ima narejene vse obvezne in zaželjene zdravstvene teste, ki potrjujejo da je zdrava in ni prenašalka dednih bolezni!. Je psička srednje rasti, popolnega črnega pigmenta in škarjastega ugriza, ima dolgo belo dlako ki je pravilne bombažne strukture in je povsem bela.

 

 

Rodovnik: