Uporabljamo piškotke

To spletno mesto, kot tudi večina sodobnih spletnih mest, uporablja piškotke. S piškotki vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo ter boljšo kakovost naših storitev. Za več informacij, si preberite dokument EU direktiva o piškotkih.

Obvezni piškotki za:
  • sejo
Dodatni piškotki za:
  • izbiro jezika
  • analitiko
Ali se strinjate, da na vašo napravo namestimo piškotke? Lahko se kadarkoli premislite.
  
Carpe Vita Kennel

Lona (Orobianco Odysea) prihaja iz znane hrvaške psarne Orobianco. Je naša prva cotončica in zelo smo veseli da je pri nas doma. Je psička ki je nežnega karakterja vendar dobro ve kaj hoče. Je bolj nezaupljiva do tujih ljudi vendar zelo navezana na svoje bljižnje, še posebaj na Čungo.

 

V svetu razstav je Lona osvojila kar nekaj lepotnih nazivov, pohvali se lahko z nazivom PRVAK SLOVENIJE V LEPOTI, PRVAK HRVAŠKE V LEPOTI, z tretjim mestom na evropski razstavi v Budimpešti, z četrtim mestom na svetovni razstavi na Danskem, in MEDNARODNI PRVAK V LEPOTI.

 

Lona ima opravljeno vzrejno dovoljenje z odlično oceno in prav tako ima narejene vse obvezne in zaželjene zdravstvene teste, ki potrjujejo da je zdrava in ni prenašalka dednih bolezni!. Je psička srednje rasti, popolnega črnega pigmenta in škarjastega ugriza, ima dolgo belo dlako ki je pravilne bombažne strukture in je povsem bela.

 

 

Rodovnik: