Uporabljamo piškotke

To spletno mesto, kot tudi večina sodobnih spletnih mest, uporablja piškotke. S piškotki vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo ter boljšo kakovost naših storitev. Za več informacij, si preberite dokument EU direktiva o piškotkih.

Obvezni piškotki za:
  • sejo
Dodatni piškotki za:
  • izbiro jezika
  • analitiko
Ali se strinjate, da na vašo napravo namestimo piškotke? Lahko se kadarkoli premislite.
  
Carpe Vita Kennel

Zadnji 3 vikendi so bili za nas delovni kar se tiče razstav.

Prvi vikend smo naše cotone razstavljali v Hrušici. Naša psička coton de tulear Carpe Vita F' Monica Geller je dobila odlično oceno CAC in BOB in s temi rezultati zaključila SLOVENSKI ŠAMPIONAT.

- Drugi vikend smo bili v Umagu, kjer je Monica prvi dan dobila CAC in r.CACIB drugi dan pa CAC in CACIB in s temi nazivi dobila mednarodni šampionat. Keanu vom Donauvillino je bil prav tako z nami in oba dneva dobil CAC in r.CACIB

- In naš tretji razstavni vikend se je zaključil na CACIB Klagenfurt kjer smo dobili zopet lepe ocene in nazive. Monica je osvojila r.CAC in Keanu CAC, CACIB in BOS!

To je bil zelo delaven vendar uspešen mesec za našo psarno Carpe Vita, še posebno smo ponosni na psičko Monico, ki je dobila dva ŠAMPIONATA! Postala je Slovenski prvak v lepoti in pa MEDNARODNI PRVAK V LEPOTI.