Uporabljamo piškotke

To spletno mesto, kot tudi večina sodobnih spletnih mest, uporablja piškotke. S piškotki vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo ter boljšo kakovost naših storitev. Za več informacij, si preberite dokument EU direktiva o piškotkih.

Obvezni piškotki za:
  • sejo
Dodatni piškotki za:
  • izbiro jezika
  • analitiko
Ali se strinjate, da na vašo napravo namestimo piškotke? Lahko se kadarkoli premislite.
  
Carpe Vita Kennel

Velikonočno nedeljo smo tokrat z našimi coton de tulear-ji preživeli na državni razstavi na Barju. Tokrat se je po nekaj letnem odmoru od razstav (2 leti) v ring vrnila naša Lona (Orobianco Odysea). Dobila je odlično oceno, naziv najlepši veteran (v.BOB) in BOS = najlepša psička med pasmo coton de tulear. Po končanem ocenjevanju pa je Lono v roke vzela Hana in z njo tekmovala v junior handlingu. Hana in Lona sta skupaj prav lepo sodelovali in osvojili 3.-je mesto. To je bila zame in za našo Lono nova izkušnja ki je bila nadvse prijetna. 

Po tekmovanju v junior handlingu pa naju je čakal še BIS, kjer je Lona osvojila drugo mesto. Z nami je bila prav tako naša najmlajša psička CARPE VITA Princess Cinderella, ki je prav tako v svojem razredu dobila lepo kritiko sodnika in zelo perspektivno oceno.

Kljub vetru, ki nam je dodobra prepihal kosti in sproti kuštral naše coton de tulear-je, je za nami prav poseben dan, poln novih poznanstev in prijetnih novih izkušenj.

Hvala vsem sodnikom, Hani, ter fotografu Gustiju.