Uporabljamo piškotke

To spletno mesto, kot tudi večina sodobnih spletnih mest, uporablja piškotke. S piškotki vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo ter boljšo kakovost naših storitev. Za več informacij, si preberite dokument EU direktiva o piškotkih.

Obvezni piškotki za:
  • sejo
Dodatni piškotki za:
  • izbiro jezika
  • analitiko
Ali se strinjate, da na vašo napravo namestimo piškotke? Lahko se kadarkoli premislite.
  
Carpe Vita Kennel

Čunga (Carpe Vita Chunga Lunga) je psička ki prihaja iz naše vzreje. Čunga je psička ki je vedno za "akcijo", zelo živahnega karakterja. Rada se igra s svojo mamo Lono, najrajši od vsega pa se zvečer pocrklja v našem naročju ob gledanju filma.

 

Tudi v svetu razstav je čunga osvojila kar nekaj lepotnih nazivov...postala je mladinska prvakinja v lepoti v Sloveniji, Avstriji in Hrvaški. In Prvak Slovenije v lepoti. Lahko se pohvali tudi z odličnimi ocenami na svetovni razstavi na Danskem in Parizu.

 

Čunga ima narejeno vzrejno dovoljenje z odlično oceno, prav tako ima opravljene vse klinične teste, ki potrjujejo da je zdrava in ni prenašalka dednih bolezni! Je manjša bolj drobna psička, krasnega črnega pigmenta in popolnega škarjastega ugriza. Njena dolga bela dlaka je prave bombažne strukture.

 

Živahna Chunga

 

 

 

Carpe Vita Chunga Lunga - Čunga Gadolf of Blue Moon Cottage Zen du Paradis Blanc Nestor du Domaine de la Rouviere Dusty de Cottage du Blana Sceau
Hines des Princess de la Foret
Venusia of blue Moon Cottage  
 
Aidi of blue Moon Cottage Yasper of the Swift Cotton  
 
Vivalove of Blue moon Cottage Le Prince du Domaine de la Rouviere
Pamela
Orobianco Odisea - Lona Orobianco Falco Cotonbrie Tutankhamen  
 
Arlen  
 
Cotonbrie Orobianco Cotonbrie Jesuis James Bond  
 
Cotonbrie Honeymoon